Tisztelt Felhasználó!

Üdvözöljük az Erzsébet-utalvány online felületén.
Rendszerünk segítségével igényelheti is az Erzsébet-utalványokat, valamint megrendeléseit folyamatosan nyomon követheti.
Új szolgáltatásunk, hogy az Erzsébet-cafeteria rendszer használatával munkavállalói cafeteria nyilatkozatait egységesen nyilvántarthatja.
Ez az alkalmazás segítheti cafeteria elképzeléseinek összeállításában, abban, hogy az adott évben rendelkezésére álló keretet hogyan kívánja felhasználni.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, akkor kérjük, kattintson a "Regisztráció" lehetőségre! Ha Ön már ügyfelünk, akkor felhasználóneve és jelszava segítségével bejelentkezhet a rendszerbe.
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:
- E-mail: ugyfelszolgalat@euf.hu
- Telefon: 06 1 248 2150
Erzsébet-utalvány mobilalkalmazás
Az Erzsébet-utalvány mobilalkalmazás segítséget nyújt többek között az egyes utalványtípusok, a szolgáltatások és a termékek szerinti elfogadóhely-keresésben.
A beépített cafeteria-kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy a béren kívüli juttatásként választott Erzsébet-utalvány mennyivel előnyösebb a bérjellegű juttatásoknál.
A vonalkód-leolvasó segítségével ellenőrizhető az utalványon szereplő vonalkód érvényessége.

Töltse le az Erzsébet-utalvány mobilalkalmazást az alábbi QR-kód leolvasásával!

Amennyiben mobiltelefonján nincsen QR-kód olvasó, nyissa meg weboldalunkat mobiltelefonján, és ott érintse meg a megfelelő QR-kódot.
iOS változat
Android változat
Belépés
Regisztráció | Elfelejtett felhasználónév | Elfelejtett jelszó
© Copyright 2015 Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Minden jog fenntartva.
v1.1.88